Tko bi odolio ovakvom gigantskom, slasnom, moćnom i sočnom... hamburgeru? Naš chef Luka Raspor za vas je pripremio odličan recept za domaći hamburger koji ćete jedva, ali sa slašću, strpati u usta

domaći hamburger

Sastojci:

- 40 dag mljevene junetine od buta
- 1 crveni luk
- 2 režnja češnjaka
- sol i papar
- 2 velika peciva za hamburger
- 1 rajčica
- pola crvenog luka narezanog na tanke kolutiće
- pola svježeg krastavca narezanog na tanke kolutiće
- 2 lista zelene salate
- 4 šnite sira za toast
- majoneza i ketchup (odvojeno ili pomiješano, po želji)
- nekoliko kapi Worchester umaka

Priprema: Sitno nasjeckani luk i češnjak dodajte mljevenom mesu. Posolite i popaprite, dobro umiješajte te pecite sa svake strane cca 5-6 min (ovisi o debljini mesa). Peciva namažite umakom, stavite meso te poredajte sve sastojke po želji. Uživajte i pazite kako jedete da vam sve ne iscuri van. ;)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.