U želji da svojim gostima ponude nešto novo i originalno, Batak Grill mjesecima je istraživao tržište u potrazi za jelom s potpisom koje će osvježiti njihovu ponudu i pružati gostima mjesto koje uvijek nudi nove vrhunske gastronomske inovacije. Prije nekoliko mjeseci u svoju ponudu uvrstili su BBQ rebarca i BBQ krilca, pa je tako zagrebački Batak Grill postao nezaobilazna destinacija svih ljubitelja gurmanskih delicija, kojoj ne mogu odoljeti ni najizbirljivija nepca
Gosti su BBQ rebarca i BBQ krilca prihvatili s oduševljenjem, a kako i ne bi kada je meso vrhunski pripremljeno tzv. "sous vide" tehnikom kojom se zadržava sva sočnost i kvaliteta. Radi se o tehnici pri kojoj se meso stavlja u posebne plastične vrećice koje se vakumiraju i uranjaju u posebne vodene kupke od 80 stupnjeva u kojima se meso savršeno "kuha" u pećnici sljedećih pet i pol sati. Trik je to zbog kojeg su rebarca i krilca tako sočna, a posebna tajna okusa krije se u vlastitom tajnom umaku koji je savršen balans ljutog i slatkog.
Rebarca i krilca u ponudi su svega nekoliko mjeseci i u kratko vrijeme su postali najtraženiji proizvod u Batak Grill restoranima - o tome svjedoči i brojka koja premašuje 5 tona mesa mjesečno koje se ispeku u svim Batak restoranima.
Kulinarski-kreativni tim očito je osmislio dobitnu gurmansku poslasticu za svakog ljubitelja mesa, a zašto svi pričaju o BBQ rebarcima i BBQ krilcima najbolje da se sami uvjerite u svim Batak Grill restoranima na Rudešu, Golf terenima, Centar Cvjetni, Savica i Sesvete.
Lusse
@19.04.2016. 14:43 1Dođite u Split i s menom kao gostom nikad nećete bankrotirat! :)
beba
@19.04.2016. 21:40 0Hoću probati!!!!!
Famke
@20.04.2016. 10:09 2Lusse, sa mnom, a ne s menom:-)
duki2505
@20.04.2016. 11:02 1Sigurno ću isprobati čim stignem u vaše krajeve;)
valen-cia
@20.04.2016. 19:07 0Nedavno sam u Beču jela takva rebarca da mi sline i sad cure kad se sjetim okusa. Nešto fenomenalno, nikad tako fino nisam jela. U čemu je tajna - ne znam, ali znam da je iza našeg društva na stolu ostala samo hrpa kostiju, oglodali smo sve do zadnje mrvice.
Minimojka
@21.04.2016. 13:15 0njaaam