Objavljujemo imena 10 čitateljica koje AVON daruje prekrasnim beauty-paketima. U paketu ćete dobiti - revolucionarni Lotus Shield tretman za kroćenje kose + ledeni Hidrokolor Cool Bliss ruž za usne + Supermagnify maskaru + trendi naušnice Bertrade

avon lotus shield tehnologija

Deset čitateljica koje će na svoju kućnu adresu primiti prelijepi beauty-paket s novim proizvodima za njegu i ljepotu iz Avona, su:

1. ANA KATAVIĆ, NAŠICE

2. SANDRA PENIC, TENJA

3. SNJEŽANA ŽUPANIĆ, KRAPINSKE TOPLICE

4. SNJEŽANA ROSANDIĆ, SLAVONSKI BROD

5. MILICA LIBL, SLATINA

6. RUŽICA KLUKOVIĆ, ZAGREB

7. IVA ANTOLOVIC, TENJA

8. JELENA HEMEN, IVANIĆ-GRAD

9. JASMINKA HOZJAK, PRELOG

10. GORANA GIORGOLO, KRK

Beauty-paket sadrži:

- revolucionaran Advance Techniques Lotus Shield tretman za kroćenje kose
- ledeni ruž za usne svjetlucavih nijansi Hidrokolor Cool Bliss
- Supermagnify maskaru
- trendi naušnice srebrnih i plavih nijansi

Po prvi puta u svijetu, znanstvenici u Avonovom laboratoriju u Suffernu, u New Yorku, otkrili su način kako da se kosa uspješno bori protiv vlage u zraku. Advance Techniques Lotus Shield, novi revolucionaran tretman za kroćenje kose održava kosu poslušnom i oblikovanom tijekom 3 dana, čak i u uvjetima 97% vlage.

avon lotus shield tretman za kosu, hidrokolor cool bliss ruz, supermagnify maskara

Jedan od mogućih uzroka neposlušne kose je prekomjerno izlaganje vlazi u zraku, što slojeve kutikule može učiniti grubima te ih tijekom vremena oštetiti. Pametna pomoć u borbi protiv neposlušne kose je upotreba silikona koji kontrolira neukrotivu kosu, međutim, ti proizvodi traju samo ograničeno vrijeme. Vi želite izvanredan proizvod koji će ukrotiti kosu i dati vam kontrolu nad njom. Tu se u igru ubacuje novootkrivena tehnologija - Lotus Shield formula.

Oblaže svaku vlas Avonovom patentiranom Lotus Shield formulacijom - vlaga ostaje izvan vlasi... Ako ste izravnali kosu, a vani pada kiša... vaša frizura ostaje ravna! Nema kovrčanja, nema promjena frizure, oblikovanje ostaje savršeno onako kako ste i zamislili! Kosa je podatna i lako se oblikuje čitava 3 dana.

Uz savršenu frizuru, svakako vam trebaju i savršen ruž i maskara. Tu na scenu stupaju hladni ljetni Hidrokolor Cool Bliss ruž za usne laganih i prirodnih, svjetlucavih ružičasto-smeđih nijansi te Supemagnify maskara. Ova maskara ima jedinstvenu pametnu Smooth Operator četkicu s 1000 vlakana, koja doseže i odvaja svaku trepavicu za savršeno definiranje. Maskara sadrži i MagnaSphere balansirajuće čestice koje međusobnim odbijanjem trepavicama daju izniman volumen.

avon bertrade naušnice

Za kompletiranje vašeg idealnog looka, tu su, kao točka na „i", trendi naušnice Bertrade, prozračne i nenametljive, a opet tako profinjene, u nježnim srebrnim i plavičastim nijansama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.