Klara Benko

Klara Benko - put od diplomirane ekonomistice do bioterapeutkinje karmičke dijagnostike, licencirane obiteljske aromaterapeutkinje, Soulwork Life Coach-a i učiteljice reikija bio je dug 19 godina. Danas Klara Benko vodi centar "Penso Positivo" čiji je cilj promocija aromaterapije i drugih tehnika koje poboljšavaju zdravlje kroz radionice, tretmane i savjetovanja.

U svom radu upotrebljava biljna ulja iz organskog uzgoja s ekološkim potvrdama, kako bi njihov teraputski učinak bio najbolji te doprinio zdravlju tijela i duha. Ovisno o potrebama klijenata koristi iscjeljivanje zvukom, bioterapiju karmičke dijagnostike, soulwork ili kombinaciju svega.

Od 2010. godine redovito surađuje s MOFIT fitness klubom kao trenerica Les Mills BodyBalance i Spinninga. Oba programa naglasak stavljaju na disanje, osjećaj u tijelu, pogled u samog sebe – body and mind ravnotežu – bez koje nema zdravlja. U suradnji s Mofitom radi sa sportašima u pripremi za najtecanja, te osobama s prekomjernom težinom. Zdravlje je mozaik svih aktivnosti koje činimo, od fizičkog vježbanja, načina prehrane, svjesnosti o svojim emocijama i mislima, navikama... Svaki napravljeni korak više, korak smo bliže zdravlju i zadovoljstvu. Usudite se... mijenjati sebe.

Posjetite:

www.klarabenko.com
www.mofit.hr