U 3D verziji stiže spektakularna filmska verzija klasičnog romana Alexandrea Dumasa - „Tri Mušketira". Nova mlada zvijezda koja igra D'Artagnana je Logan Lerman, a Orlando Bloom, muževan i intrigantan kao nikada do sada, igra Vojvodu od Buckinghama

tri mušketira

Na temelju klasičnog romana čiji je autor, kao što svi dobro znate, Alexandre Dumas, snimljena je još jedna verzija „Tri Mušketira". Ovu raskošnu novu verziju u 3D tehnici potpisuje majstor visokobudžetnih akcijskih trilera Paul W.S. Anderson. Priča ne odstupa previše od originalnog literarnog predloška i prati avanture trojice kraljevih mušketira Porthosa, Athosa i Aramisa - tri elitna ratnika u službi francuskog Kralja, kao njegova tri najbolja Mušketira. Kada otkriju zavjeru čiji je cilj svrgavanje Kralja, Mušketiri upoznaju mladog heroja D'Artagnana koji im se pridružuje te njih četvorica kreću u opasnu misiju protiv zavjere koja ne prijeti samo Kruni već i sudbini cijele Europe.

U filmu se u glavnoj ulozi, ulozi D'Artagnana, našao mladi Logan Lerman, dok ostalu impresivnu glumačku postavu čine Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Ray Stevenson, Luke Evans, Mads Mikkelsen, Gabriella Wilde, James Corden, Juno Temple, Freddie Fox i Christoph Waltz.

Iznenađenje filma je Orlando Bloom, muževniji, intrigantniji i privlačniji (ali i mračniji), nego u većini dosadašnjih glumačkih ostvarenja. Bloom, koji napokon ulazi u zrelu fazu karijere, igra Vojvodu od Buckinghama, a njegova će filmska vanjština u ovoj verziji sigurno zavesti ženski dio publike.

Redatelj, producent i scenarist Paul W.S. Anderson, koji je stekao slavu zahvaljujući napetim akcijskim filmovima (koji su zajedno zaradili više od 1,1 milijarde dolara), o svom novom filmu „Tri Mušketira" kaže: "Uvijek su me privlačila ta tri Mušketira. Čitao sam priču dok sam bio u školi, a gledao sam i verziju filma u kojoj glumi Richard Lester. Klasična je to priča o herojstvu, ljubavi i prijateljstvu, o mladiću koji odrasta na selu i sanja o tome da postigne nešto veliko u gradu."

U filmu ćete u hrvatskim kinima moću uživati od 20. listopada, a do tada pogledajte trailer:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.