Službena kino distribucija biografskog filma o Lady Di, koju igra slavna glumica Naomi Watts, nosi naziv "Caught in Filght" i očekuje se iduće godine. Službeni distributer filma za Hrvatsku Blitz film i video nije naveo preciznije vrijeme lansiranja filma, s obzi­rom da je prekjučer bio prvi dan snimanja. Neki dijelovi filma počeli su se snimati u Hrvatskoj, što je dodatno intrigantno

naomi watts, lady di

Film "Caught in Flight", koji prati posljednje dvije godine života jedne od najslavnijih žena u povijesti, Lady Diane, potpisuje renomirani njemački redatelj Oliver Hirschbie­gel, čiji je film "Hitler", također biografska drama, polučio ogroman uspjeh i izazvao odlične reakcije kriti­ke. Hirschbiegel donosi portret Diane, princeze od Walesa, tijekom pos­ljednje dvije godine njena života. Prikazana je žena koja je odu­vijek plijenila ogromnu pažnju i interes medija, kako se bori za svo­ju sreću koju je okusila po prvi puta u životu. Veliki borac za ljudska prava, humanitarka ali i žena koja zna voljeti.

naomi watts, lady di

U glavnoj ulozi zasjat će prekrasna Naomi Watts, čiju smo eleganciju i šarm imali prilike vidjeti na ulicama Zagreba tijekom prvog dana snimanja filma.

Velika želja službenog distributera za Hrvatsku Blitz film i videa jest organizirati svečanu premijeru filma "Caught in Filght" u CineStaru Arena Zagreb, poput one ko­ju su upriličili za redateljski i scenaristički prvijenac An­geline Jolie te ugostiti slavnu glumicu i ekipu filma u Zage­bu. S nestrpljenjem očekujemo film i premijeru!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.