Poznata hrvatska glumica Leona Paraminski  jučer je u L'Oréalovoj Akademiji predstavila najnoviji način kreiranja modernih pramenova – i to kod kuće. Želite li zlaćani sjaj na svojoj kosi, od sada, uz novu liniju  L'Oréal Préférence Glam Lights, možete imati kosu prošaranu sjajnim glamuroznim pramenovima, bez da odete kod frizera...

leona paraminski

L'Oréal Préférence Glam Lights novi je komplet za izradu pramenova koji će ovog ljeta zasigurno oduševiti brojne hrvatske dame. Pramenovi predstavljaju senzualni izgled kose, no teško ga je postići kod kuće. Za blistavi, chic i glamurozni izgled kose tvrtka L'Oréal Paris osmislila je ekskluzivnu formulu za posvjetljivanje, za neodoljive i sjajne pramenove. Zahvaljujući kompletu Préférence Glam Lights moći ćete sami svojoj kosi pružiti blistavost, dimenziju i kontrast. I to vrlo jednostavno. 

Préférence Glam Lightskomplet za pramenove dolazi u 3 glamurozne nijanse:

Glam Lights br. 1 za svijetloplavu do vrlo svijetloplavu kosu, Glam Lights br. 2 za tamnoplavu do svijetloplavu kosu i Glam Lights br. 3 za svijetlosmeđu do tamnoplavu kosu.

S kompletom Préférence Glam Lights, sofisticiran, moderan i blistav izgled svaka žena od sada može postići kod kuće. Od korijena do vrhova, kosa je posvjetljena senzualnim pramenovima s prelijevajućim zlatnim odsjajem.

leona paraminski

leona paraminski

"Zbog prirode mog posla, važno je da je moja kosa uvijek njegovana i uredna. Često sam toliko zaposlena da ne stignem ići frizeru, pa me ova novost iz L'Oréala ugodno iznenadila. Nanošenje Préférence Glam Lights formule posebnom četkicom toliko je jednostavno, a moji novi pramenovi imaju prirodan izgled i nevjerojatni zlatni odsjaj.", rekla je Leona Paraminski.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.