Iako je na liftinge i pomlađujuće tretmane navodno potrošila više od 20 000 dolara, Demi Moore ipak više ne skriva lako svoje godine. Lijepa glumica koja će sljedeći mjesec napuniti 47 godina, poklazala je svoje borice "u punom sjaju"

demi moore na predstavljanju knjige, listopad 2009Na svečanom predstavljanju knjige u Los Angelesu Demi Moore počastila je okupljene fotografe širokim osmjehom koji je otkrio sve do sada dobro skrivane bore oko očiju, na nosu i oko usana.

Slavna glumica koja je navodno potrošila oko 20 000 dolara ne kirurške zahvate na licu te dodatnih 180 000 dolara na zahvate na tijelu, ipak više ne može skrivati svoje godine.

Iako je u svom posljednjem intervjuu magazinu Marie Claire oštro odbacila sva nagađanja da je ikada stala pod skalpel, krugovi bliski glumici tvrde da je opsjednuta mladolikim izgledom, njegom i zdravim životom, posebno otkako se udala za 15 godina mlađeg glumca Ashtona Kutchera.

Iskreno, ne znamo što će Demi toliki zahvati i trošenje love, kada s 47 godina, 2 braka iza sebe, troje djece i uspješnom karijerom, još uvijek, čak i izborana, izgleda sjajno.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.