Zgodnu i talentiranu Fergie, pjevačicu grupe Black Eyed Peas, mediji i javnost ove jeseni obasipaju pažnjom više nego ikada. Iako je fantastično uspješna kao performerica i pjevačica, u posljednje vrijeme plijeni ulogom u spektakularnom mjuziklu Nine Roba Marshalla koji počinje igrati ove zime, te novom poslovnom suradnjom - Fergie će za Avon kreirati parfem

fergieFergie niže poslovne uspjehe, kako u entertainment-u, tako i u biznisu. Budući da svaka uspješna zvijezda današnjice ima svoj parfem, uskoro će ga imati i Fergie i to zahvaljujući Avonu. U Avonu izjavljuju kako slatka i prpošna pjevačica utjelovljuje neovisnost, samouvjerenost i ženstvenost, upravo one karakteristike koje promovira Avon.

Jako sam uzbuđena što ću imati priliku surađivati u izradi parfema. Uvijek tražim nove načine kojima bih se izrazila, a parfem je savršena prilika da svoju originalnost i osobnost podijelim sa svojim obožavateljima i korisnicima Avonovih proizvoda. Presretna sam što imam priliku surađivati s kompanijom koju karakterizira velika podrška ženama., rekla je Fergie.

Zvjezdani parfemi

Fergie će svoj prvi nastup u ime Avona održati 27. listopada ove godine na nadolazećoj godišnjoj gala večeri Avonove zaklade za žene u New Yorku, gdje će nastupiti kao podrška Avonovim humanitarnim naporima.

Bit će uključena i u izradu parfema, i to samog mirisa, ambalaže, imena i marketinške kampanje. Globalno lansiranje parfema očekuje se u kolovozu 2010. dok će u Americi biti dostupan u studenom 2010., a moći će se nabaviti isključivo preko Avonovih predstavnika diljem svijeta.

Fergie time ulazi u Avonov portfelj luksuznih parfema nastalih u suradnji s poznatim osobama i/ili kućama. Sličnu suradnju s Avonom već su sklopili: Reese Witherspoon, Patrick Dempsey, Courteney Cox, Emanuel Ungaro, Eon Productions za parfem Bond Girl 007, Derek Jeter i Christian Lacroix.

Od uloge u crtiću do kultne pjevačice

Malo ljudi zna kako je Fergie započela svoju karijeru vrlo rano, još kao djevojčica, i to kao glas u dječjem crtanom serijalu „Charlie Brown", glumeći istovremeno dva lika (Sally i Lucy), nakon čega je slijedila desetogodišnja uloga u dječjoj seriji „Kids Incorporated", pa sve do članstva u ženskom pop sastavu „Pop Trio".

fergie

Popularnom bendu „Black Eyed Peas" pridružila se 2002 godine, i bila na čelu benda kad su izdali svoj prvi album, „Elephunk", koji je ostvario trostruko platinasto izdanje. Njihova pjesma "Let's Get It Started" osigurala im je nagradu za najbolji solo i grupni rap uradak. Dvije godine poslije, njihov drugi album „Monkey Business", koji između ostalog uključuje pjesme "Don't Phunk With My Heart" i "My Humps", zasjeo je na peto mjesto ljestvice Top 40, i prodan je u više od 9 milijuna primjeraka širom svijeta. Fergie je izdala i svoj samostalni album „The Duchess" koji je prodan u više od 6 milijuna primjeraka.

Peti album grupe Black Eyed Peas "The End" ušao je na ljestvicu Top 200 kao broj jedan. Singlovi "Boom Boom Pow" i "I Gotta Feeling" bili su 26 uzastopnih tjedana na prvom mjestu ljestvice "Billboard Hot 100 chart" te su tako ušli u povijest ljestvice.

Jesen za Fergie donosi promociju velikog filmskog spektakla Nine, redatelja Roba Marshalla (Chicago), u kojem ćemo moći čuti njen fascinantan vokal, a u filmu će zaigrati uz zvijezde poput Nicole Kidman, Kate Hudson, Marillon Cotillard, Penelope Cruz...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.