Poznata tenisačica Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne LUXE make-up kolekcije. „Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Maria je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up.", ističe Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu

maria sharapova, avon luxe

Linija LUXE od prvog do zadnjeg koraka, od nanošenja podloge do završnog dodira sjajilom za usne, predstavlja uživanje u luksuzu elegantnih boja i dragocjenih sastojaka.

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris. Luxer primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza. Luxe pjenasta podloga za lice s dodatkom je svile, mineralna formula sa svjetlucavim česticama u LuxeMiracle podlozi kreira blistav izgled, a Luxe puder u kamenu matira i fiksira stvarajući savršenu teksturu kože lica.

Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju tako definirajući oči: preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom. U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Lagana formula, meka i glatka tekstura, očaravajuće iskustvo. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

maria sharapova, avon luxe

Avon je iznimno ponosan i na potpuni novitet u svojoj make-up ponudi - LUXE Glamurous Lash 2u1 maskara nova je maskara koja s jedne strane ima četkicu poznate Luxe kvalitete i s druge strane poseban ekluzivni serum za jačanje trepavica koji spriječava ispadanje i lomljenje trepavica te im pruža puniji, gušći i zdraviji izgled.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.