Dvije Jelene, Rozgu i Veljaču, svojim je talentom i kreativnošću povezao Zvonimir Franić, jedan od najuspješnijih hrvatskih frizera. Kreirajući frizure za novu kampanju, inspirirao se ovim dvjema divama - prelijepim, snažnim i uspješnim ženama. Moćna kampanja donosi očaravajuću frizersku bajku u kojoj Jelena i Jelena ostavljaju bez daha.

jelena veljaca i jelena rozga

"Nova kampanja prikazuje sazrijevanje Salona Franić koji uz kompletan rebrandig započinje novu eru. I jedna i druga Jelena moje su klijentice s kojima obožavam raditi. Obje su moje dive, predivne snažne žene koje su me inspirirale napraviti ovu kampanju i zato su idealna zaštitna lica. Obožavam ljude s kojima radim i koji me inspiriraju za nešto novo, lijepo i drugačije", objasnio je mladi Zvonimir Franić.

Jelenu i Jelenu, osim predivne plave kose i divnih crta lica povezuje snažan karakter te uspješne karijere. S obzirom da su javne ličnosti, uvijek moraju imati lijepu i njegovanu kosu što im omogućava Salon Franić. Svojom osobnošću i stilom života dvije Jelene predstavljaju filozofiju Salona Franić, a koji objedinjuje kreativnost, talent, uspjeh i ljepotu.

"Zvone se već godinama brine o mojoj kosi i ovo nam je treća kampanja koju snimamo. Ono što me posebno veseli jest Zvonina sposobnost da uvijek izabere i osmisli frizuru koja odgovara meni i mojim potrebama", objašnjava Jelena Veljača. Frizure u kampanji prikazuju aktualne trendove u hair stylingu ovog proljeća i ljeta, a cijela kampanja predstavlja promjenu i odrastanje Salona Franić, te njegovo sazrijevanje.

jelena veljaca i jelena rozga

"Zvone i ja surađujemo već nekoliko mjeseci i uživam u svakom dolasku u njegov salon. Na snimanju je bila izvrsna atmosfera, lijepo smo se družili, radili, zabavljali i stvarno sam uživala", rekla je Jelena Rozga kojoj je ovo prva kampanja za Salon Franić. Tema kampanje je volumen i kosa u pokretu. Svaka frizura kreirana je posebno za svaku Jelenu, kako bi što bolje odgovarala licu i osobnosti svake, te prigodi u kojoj se nalaze.

jelena veljaca i jelena rozga

"Kampanja je zamišljena minimalistički, bez nepotrebnih detalja, a kosa je u prvom planu. U jednostavnoj i čistoj kampanji naglasak je na kosi i ekspresiji lica te ljepoti Jelene Rozge i Jelene Veljače", otkriva fotograf Srećko Rundić koji potpisuje izvrsne fotografije nove kampanje. Za make up je bila zadužena Sanja Agić, a za styling Renata Grčić. Frizure uz Zvonimira Franića potpisuje cijeli njegov tim - Ivona Palić, Romana Krajačić i Antonija Nikolić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.