Mlada holivudska glumica Zoë Saldana koja je milijune gledatelja osvojila ulogom Neytiri u Avataru, savršeno odgovara novom Avonovom mirisu Eternal Magic koji utjelovljuje bezvremensku ljupkost, eleganciju i ljepotu

zoe saldana za avonZoë Saldana, mlada američka glumica egzotične ljepote, koja je u filmskom blockbusteru Jamesa Camerona Avatar utjelovila glavni ženski lik - Neytiri, postala zaštitno lice Avonovog parfema Eternal Magic.

Eternal Magic bit će dostupan u Hrvatskoj u veljači ove godine putem Avonovog kataloga. Lijepa, uspješna i talentirana holivudska zvijezda u usponu savršeno odgovara mirisu Eternal Magic koji utjelovljuje bezvremensku ljupkost, eleganciju i ljepotu.

„Iznimno sam ponosna na suradnju s Avonom," rekla je Zoë. „Puno mi znači raditi s tvrtkom koja ističe vrijednost koje privatno cijenim i vjeruje u snagu žena".

„Oduševljeni smo što je Zoë amabasadorica mirisa Eternal Magic. Svaka žena želi biti nezaboravna, a Zoe savršeno utjelovljuje taj osjećaj. Privukla nas je i njena unutarnja i vanjska ljepota te dojam da objedinjuje savršenu kombinaciju snage i ženstvenosti," rekla je Geralyn Breig, predsjednica Avona za Sjevernu Ameriku.

Kao nezaboravan miris koji ostavlja neizbrisiv dojam, očaravajući Eternal Magic crpi inspiraciju iz vrlo rijetke ruže Princess Monaco i utjelovljenje je jedinstvene magije koja okružuje tajanstvene, zavodljive žene.

Zoë Saldana najnovije je zaštitno lice parfema tvrtke Avon. Reese Witherspoon, Salma Hayek, Courteney Cox, Fergie, Patrick Dempsey, Derek Jeter, Ungaro, Eon Productions za Bond Girl 007 te Christian Lacroix također su surađivali s Avonom u kreiranju parfema.

eternal magic, avon

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.