Demi Moore i Ashton Kutcher objavili su cijelom svijetu preko svojih Twitter profila kako kreću na strogu detoks-dijetu, tzv. Master Cleanse (veliko čišćenje). Ashton se ujedno potužio kako mu već nedostaju pivo i šnicli

demi moore i ashton kutcher, detoks dijetaIzgledaju sasvim zdravo, a nisu ni debeli. Što će im onda tako stroga detoks-dijeta, ne znamo. Vjerojatno je riječ o još jednoj mušici iz zvjezdanog svijeta. Dakle, na svojim Twitter accountima Demi i Ashton objavili su kako kreću na strogu detoksikacijsku dijetu, poznatu pod nazivom Master Cleanse ili ti veliko čišćenje. Detoks-kura je doista surova, provodi se nekoliko dana i sastoji se isključivo od konzumiranja koktela koji sadrži vodu, limun, javorov sirup i cayenne papar.

Isti ovaj detoks-program prošla je navodno i Beyonce kada je trebala izgubiti nekoliko kilograma za film „Dreamgirls". No Demi ističe kako njen cilj nije gubljenje kilograma, već zdravlje. „Master Cleanse navodno vrlo učinkovito eliminira toksine te zauzdava želju za nezdravom hranom.", napisala je Demi na Twitteru.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.