Mnogi muškarci će proplakati kad čuju da je Scarlett Johansson na dijeti

scarlett johanssonScarlett Johansson, jedna od najsenzualnijih i najputenijih mladih američkih glumica današnjice i posljednja „utvrda" oblog ženskog tijela, odlučila je krenuti na strogu dijetu. Naime, trenutno snima akcijski blockbuster „Iron Man 2" s Gwyneth Paltrow, pa se za potrebe uloge mora malo „utegnuti". Nadamo se da sa strogom dijetom i redovitim vježbanjem neće otići sve njene famozne obline.

Scarlett je od Gwyneth „posudila" trenericu fitnessa (jednu od najpoznatijih na svijetu, koja je zaslužna i za Madonnine mišiće) - Tracy Anderson. A tko padne u Tracyne šake, ostaje bez oblina u roku „keks".

Već je godinama Tracy osobna trenerica Gwyneth Paltrow, s kojom je usavršila vježbe u malim blokovima za poticanje rada mišića - podijeli, pa vladaj... kilama! A što se tiče prehrane, Scarlett ide na, kako je ona sama naziva, strogu dijetu siromašnu ugljikohidratima. Gotovo sve namirnice na bazi ugljikohidrata su izbačene iz prehrane: žitarice, tjestenina, mlijeko i neke vrste voća poput banane i ananasa. Slobodno jede: perad, jaja, ribu a također i sireve... Dijeta zahvaljujući kojoj je Scarlett već izgubila 6 kilograma je brza, a kratkoročno lagano provediva i ne zahtijeva točno određeno brojenje kalorija. Na dulji rok postoji rizik od pomanjkanja vitamina B i nekih minerala.

Navijamo da se taj „Iron Man 2" što prije snimi i da se Scarlett vrati na veliko platno i crveni tepih s onim zbog čega je najviše volimo - oble guze i punog dekoltea.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.