Iako više volimo umjetničke fotke mlade fotografkinje Biljane Gaurine, ipak moramo priznati da i njeni komercijalni uradci mame uzdahe. Suradnja sa Severinom na seriji fotografija za modnu kuću Estare Culto, rezultirala je doista bajkovitim i ženstvenim prizorima. A Seve je, kao uvijek, bajna. Pogledajte fotke i nastanak editorijala

severina za estare culto

Mokrice očito i dalje posjeduju romantičnu magiju, pa ako su Pet Shop Boysi još davnih 80-ih u dvorcu i okolici mogli snimiti video za svoj veliki hit „Heart", zašto onda ne bi Severina tamo ovjekovječila raskošne balske haljine, sasvim usklađene s ambijentom?!

severina za estare culto

Severina je bajkovito snimanje odradila pred objektivom darovite mlade fotografkinje Biljane Gaurine u okružju dvorca Mokrice u Sloveniji. Među starim zidinama dvorca izgledala je doista poput prave princeze i još jednom oduševila sveprisutne na setu.

severina za estare culto

U nizu raskošnih haljina - od žarko crvenih, preko tamno plavih i zlaćanih do onih boje pijeska, Severina nam još jednom budi maštu i strast za glamurom. Pomalo i za kičem, ali u granicama normale.

Pogledajte atmosferu na snimanju editorijala:

Foto: Biljana Gaurina/CROPIX, 
Asistenti: Elvir Tabaković, Vjekoslav Skledar, Marko Butraković
Stilist: Petar Trbović
Video: Marko Butraković, SeveFanClub

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.