Kad se posla prihvate Madonna, Dolce&Gabbana i fotograf Steven Klein, onda to rezultira predivnom modnom pričom, koja nas, u zimskoj kampanji za D&G, vodi u živahnu i senzualnu atmosferu talijanske dolce vite, s kraja 30-ih godina prošlog stoljeća

madonna, dolce gabbana fall winter 2010

Najslavnija Amerikanka talijanskih korijena, Madonna je svakako idealan model za filmičnu i felinijevsku kampanju koju su osmislili Dolce&Gabbana za predstojeću hladnu sezonu. Madonna se vraća svojim talijanskim korijenima u prekrasnom nizu fotografija, koje su savršen spoj mode i filma, a sve pred objektivom odličnog Stevena Kleina.

madonna, dolce gabbana fall winter 2010

Madonna s kokošima. Madonna ide iz dućana s namirnicama u rukama. Madonna na „običnoj" obiteljskoj fotografiji... Duhovite, senzualne i zabavne fotografije, savršeno dočaravaju atmosferu malog idiličnog talijanskog mjestašca uoči Drugog svjetskog rata.

madonna, dolce gabbana fall winter 2010

Što se mode tiče, nema tu nekih prevelikih novosti, D&G ostaje vjeran reinterpretaciji talijanskog neorealizma, pa ćete vidjeti puno putenog seksipila - crni korzeti, crna čipka, lepršave haljinice, uski kostimići... Sasvim jednostavno, a jako jako glam.

madonna, dolce gabbana fall winter 2010

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.