Mmm, nama se sviđa Armanijev izbor za sljedeću reklamnu kampanju! A vama?! Angie i David su svakako prekrasan i fatalan par... Vidjet ćemo što Victoria i Brad misle o tome!

angelina jolie, armani kampanjaArmani voli i zna iznenaditi. Za sljedeću je reklamnu kampanju uposlio neočekivan, ali fatalan par: Angelinu Jolie i Davida Beckhama. Zvijezda nogometne lopte nije početnik, s obzirom da već dvije godine radi za čuveni brend. Mediji tvrde kako će nogometaš i glumica, koji imaju sasvim različitu publiku, sigurno stvoriti suradnju koja će biti privlačna i bučna, a Armanija će, dakako, ponovno podići u visine i zaustaviti uvijek prijeteće konkurente.

Postavlja se i aktualno pitanje očuvanja brakova dvoje poznatih, posebno zato što je Beckham neprestano zaiteresiran za lijepši spol, a Angelina čuvena osvajačica muških srdaca.

Armani tvrdi kako će paziti na njihovo ponašanje, a dotle pokazuje svoje predivne revije Visoke mode, od kojih zastaje dah.

Svoju je jesensko-zimsku kolekciju Haute couture predstavio u Parizu kao predivno slavlje. Odjeća jako glamour s pregršt ukrasa, lamea, zlata i srebra... Holivudske zvijezde će, sigurno, u njoj pronaći primjerke za osobnu upotrebu.

Crne, plišane jakne su ukrašene kristalom, dok su gumbi košulja i bluza, dizajnirani raskošno, poput nakita. Prsluci su mrežasti, izrađeni od svile i izvezeni strassom.

Na kraju dugog defilea od 55 modela, oduševljeno su pljeskale glumice Isabelle Huppert, Kate Blanchet, 71-godišnja, vječno zanosna Claudia Cardinale, Vahina Gioccante i Emmanuelle Béart.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.