Dizajnerica Anamarija Asanović svako ljeto za sve ljubitelje svoga modnog rukopisa pripremi posebnu mini ljetnu kolekciju idealnu za dan i za noć. Dosljedna svojim modnim principima dizajnerica i ovaj put stvara izrazito ženstvenu kolekciju koju će svaka žena zasigurno ovo ljeto poželjeti u svome ormaru

anamarija asanovic, sweet escape

Anamarijinim dizajnom oduvijek su dominirali printovi tako i ovaj put dizajnerica miješanjem različitih uzoraka dobiva svoj vlastiti print koji je okosnica cijele kolekcije. Floralni uzorak u kombinaciji s prugama, geometrijskim oblicima i neonskim bojama  stvorili su jedinstveni print kojeg Anamarija primjenjuje na haljine, kombinezone, suknje, hlače i košulje. Upravo dobivenim printom dizajnerica je dobila svoje prepoznatljivi ultimativni morski šik – stil koji godinama njeguje.

anamarija asanovic, sweet escape

anamarija asanovic, sweet escape

Kolekcija pod nazivom Sweet Escape namijenjena je svim ženama koje ovo ljeto se ne boje biti modno razigrane i koje će uživati u jakim printovima i uzorcima. U ulozi modela i ovaj put našla se sama dizajnerica koja donosi svoju viziju kako ovo ljeto kombinirati pritove, jer tu nema pravila, sve je prepušteno vlastitom ukusu.

Kolekcija Sweet Escape dostupna je u ID concept store u Splitu ( Bana Josipa Jelačića 3).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.