I ove sezone, jedna od najljepših hrvatskih glumica, Bojana Gregorić Vejzović, utjelovljuje zaštitno lice talijanskog luksuznog branda Seventy. Minimalističke i profinjene kadrove snimila je poznata fotografkinja Jelene Balić te vjerno dočarala glavne stilske odrednice Seventy kolekcije za proljeće-ljeto 2016.

bojana gregorić za seventy

Bojana Gregorić Vejzović utjelovljava svu eleganciju i suptilni seksipil samopouzdane moderne žene kroz meke i opuštene siluete, koje se savršeno uklapaju u scenografski kontrastnu, ogoljenu scenu. Prozračni make-up osmislila je Simona Antonović, a za frizuru se pobrinuo poznati frizerski salon "Ruža".

bojana gregorić za seventy

bojana gregorić za seventy

Ljetna vrućina i pustinjski krajolici ključni su elementi koji su poslužili kao inspiracija za novu kolekciju. Razrađeni geometrijski uzorci i cvjetni dezeni donose istinski ljetni duh, a čak su i mornarske majice upotpunjene printevima. 

bojana gregorić za seventy

Prirodni materijali poput pamuka, lana i svile, te šarolike boje kombinirane s čistim bijelim tonovima pomalo ironično i neformalno nadopunjuju stroge jednostavne siluete. Odijela dominiraju kolekcijom, naglašavajući dizajnerski odmak od uobičajene klasične definicije ženstvenosti. Osnovne boje poput bijele, bež, duhan žute, plave, te crne i pop out nijansi u tonovima trava zelene, puder plave, tirkizne, tamno narančaste i fuksije kaleidoskopski se miješaju u mix&match neodoljivim stilskim kombinacijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.