Jučer je u Zagrebu proslavljena deseta godišnjica postojanja Guess-a u Hrvatskoj. Veseloj proslavi prisustovale su zaljubljenice u Guess Antonija Stupar Jurkin, Nevena Rendeli Vejzović, Kristina Krepela, Edita Misirić Vrkljan i Petra Kurtela, ali i ljubitelji modernog dizajna Igor Barberić, Damir Kedžo i Samir Šećerkadić koji su prepoznali bezvremensku eleganciju te nisu mogli odoljeti najboljoj rođendanskoj proslavi

guess rodjendan

Antonija Stupar Jurkin

Neodoljiva proslava desetog rođendana započela je puhanjem svjećica na rođendanskoj torti i veselim nazdravljanjem pjenušcem, dok su vodeći modni urednici i novinari zaželjeli Guess-u još mnogo uspješnih godina u modnom svijetu.

guess rodjendan

Edita Misirić Vrkljan

Duga modna povijest i američka tradicija učinili su Guess jednim od vodećih svjetskih brandova koji oblikuju životni stil. Guess u Hrvatskoj već deset godina ima važnu ulogu u oblikovanju modnih pravila – neumorna usmjerenost na nove ideje, stilove i inovativna kombinacija materijala omogućuju brandu da uvijek prati korak s najnovijim modnim trendovima.  

guess rodjendan

Igor Barberić i Petra Kurtela

guess rodjendan

guess rodjendan

Nevena Rendeli i Kristina Krepela

Tijekom godina, Guess se etablirao kao vodeći modni brand u Hrvatskoj u segmentu accessoriesa i obuće sa svojim prepoznatljivim i modernim dizajnom kojeg iz sezone u sezonu prati sve više ljudi. Kroz povijest, Guess je postao prepoznatljiv i po svojim nadasve kreativnim i inovativnim kampanjama koje su oduvijek privlačile golem interes javnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.