S obzirom da je na svjetsku showbiz-scenu ove godine poput meteora uletjela Lady Gaga, teško da je netko može prestići što se tiče bizarnih modnih kombinacija. U kategoriju najčudnijih fashion-lookova godine mogli bismo staviti samo nju. Ipak, odabrali smo nekoliko modnih kombinacija koje su nas ove godine nasmijale i začudile. Pred vama je naš presjek šašavih izgleda s crvenog tepiha

Dame vole krinolina-kič

Ne znamo točno što je to ponekad u ženskom mozgu da posegne za nekakvom čudnom balskom opravom koja je (valjda kada ju je dizajner smišljao), imala zametak dobre haljine, ali je na kraju ispala totalno suludo. Beyoncé podsjeća na presvlaku za krevet Luja XIV, Renee Zellweger izgleda kao 18-stoljetna udovica, a Rihanna... hm, nekako vuče na papirnate oblike japanskog origamija.

beyonce, renee zellweger, rihanna

Živio maskenbal!

Jeste li za psihodelično šarenilo? Tu je Katy Perry! Ili možda jednu mačkicu u latexu? Lady Gaga u jedva-sam-ga-navukla-na-sebe trikou uvijek rado pozira! A tko je ova teta u gangsterskom looku s primjesom stila dame noći? Sharon Stone, dakako! Našem smijehu nije bilo kraja.

katy perry, lady gaga, sharon stone

Uf, što da obučem?

Cure se spremaju za crveni tepih, ali izgubile su ogledalo, smisao za dobar ukus i stil, ali nisu izgubile smisao za humor. Nabacale su na sebe prvo što im je došlo pod ruku, skočile u limuzinu i spremno se nasmiješile fotoreporterima. Kristen Stewart misli da je baš otkačena, Leona Lewis si je sva važna i opaka, a Kate Hudson kad već nema dekolte pokazuje rebra. Veselo!

kristen stewart, leona lewis, kate hudson

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.