Bacite oko na seksipilnu kampanju Just Cavalli za proljeće 2010. Dakako, u glavnoj je ulozi najslavniji supermodel na svijetu - Kate Moss, koju nije uništilo ni šmrkanje kokaina ni pijančevanje. Kada treba biti profesionalna i glamur, onda kod Kate nema zezanja

kate moss za just cavalliKate je ušmrkavala „bijelo", pila, partijala i pijančevala, ali i dalje je na tronu svjetske modne scene. Malo šminke, malo photoshopa i evo je, poput proljetnog pupoljka, na proljetnoj kampanji branda Just Cavalli za 2010.

Kate Moss sljedeći će tjedan napuniti 36 godina, njen životni stil nije nešto što bismo mogli nazvati uzornim i zdravim, ali zato i dalje puni džepove lovom i ostaje na tronu kao trenutno najveći svjetski supermodel. A njezin recept protiv nabuhlosti i umornog lica nakon probdjevene noći nas je stvarno natjerao na smijeh: „Napunite umivaonik ledom i krastavcima, i zaronite glavu u to. Ne znam zašto ali očito pomaže, to je stari recept koji je koristila još i Joan Crawford.". Pa, eto, život je doista jednostavan.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.