Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick uskoro će po drugi put biti roditelji. Njihove blizanke na svijet će donijeti zamjenska majka

sarah jessicaNeprestano se brujalo o tome kako je kultni njujorški bračni par na rubu razvoda. No, čini se zaljubljeniji nego ikada, Sarah Jessica Parker i njen muž odlučili su se za proširenje obitelji.

Sarah Jessica Parker (44), čije je ime postalo neodvojivo od lika Carrie Bradshaw, nakon mnogih peripetija, ponovno je u zagrljaju svoga supruga Matthewa Brodericka, tate njenog sina Jamesa Wilkea, starog 6 godina.

Gotovo je s glasinama o bračnoj krizi i razvodu. Sarah Jessica Parker suprugu je oprostila nevjeru. Uostalom, nakon dvanaest godina braka, ona želi učvrstiti svoj dom.

Agent glumice i Matthewa Brodericka dao je izjavu za časopis People kako su supružnici odlučili pribjeći zamjenskoj majci kako bi proširili obitelj. Blizanke bi trebale doći na svijet ovo ljeto, a par je izjavio kako je očaran pomisli da će ponovno u rukama držati bebe, zahvaljujući nesebičnosti zamjenske majke, čiji je identitet tajna. Pa neka je sa srećom budućim roditeljima!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.