Britney Spears odlučila je igrati na seksi štreberski look pa je odjenula ultra-kratku i super-usku bijelu haljinicu, a na nos nataknula „pepeljarke"

britney spears, naocale za vidEto nam Britney Spears u šopingu - posrnula pop-princeza hara flag-ship storeovima visoke mode na prestižnom Rodeo Driveu u Los Angelesu u pratnji nosača vrećica/potrčka/osobnog asistenta (jer ne može nejaka Britney sama nositi sve te silne vrećice prepune novih krpica, ipak to ne bi bilo šik).

Za šoping, Britney je odabrala nešto što bi valjda trebao biti seksi štreberski look - nabacila je usku, kratku bijelu haljinicu i na nos nataknula velike naočale za vid. Budimo iskreni, ne znamo točno ima li Britney problema s vidom (i zbilja nam se ne da provjeravati), ali ipak mislimo da je to više smišljeni fashion potez, nego problemi s povećanjem dioptrije. Te „pepeljarke" s debelim crnim okvirima već neko vrijeme zaluđuju strastvene pratitelje trendova pa ni Britney, očito, ne može odoljeti zovu seksi-intelo imidža.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.