Jennifer Aniston iznenadila je mnoge izjavom kako ljepotu i sjaj svoje kose može zahvaliti šamponima za konje. Ne znamo je li to šala lijepe glumice, ali kosa joj je svakako besprijekorna. Možda onda vitku liniju duguje hrani za pse?!

jennifer aniston, kosaJennifer Aniston vlasnica je jedne od najpoželjnijih frizura i kosâ u Hollywoodu. Još otkako je glumila u planetarno popularnoj seriji "Prijatelji", mamila je ženske (i muške) uzdahe svojom njegovanom kosom, prekrasnim karamelnim nijansama pramenova te sjajem i zdravljem vlasi.

Kada bi Jen postala zaštitno lice nekog proizvoda za njegu kose, on bi se vjerojatno prodavao „kao lud". Međutim, slavna glumica nije prstom uprla u neki poznati brand, niti je otkrila koji se to frizer brine o njenoj kosi. Samo je izjavila kako kosu pere šamponima za konje, koji joj daju nevjerojatan sjaj i čvrstoću. „Konji imaju suhu dlaku koju treba posebno njegovati kako bi bila sjajna i elastična. Odlučila sam proizvode za njegu konjske dlake isprobati na sebi i rezultat je fantastičan", izjavila je Jennifer Aniston. 

Ne znamo jel' to neka glumičina šala ili ne, ali žao nam je što su je, kao veliku pobornicu Atkinsove dijete (koja uključuje konzumaciju mesa i proteinskih namirnica), novinari zaboravili pitati - duguje li možda svoju vitku liniju hrani za pse?!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.