Nakon niza zvijezda koje su lansirale parfeme sa svojim imenom, na taj se potez odlučila i Jennifer Aniston. No kako lijepa glumica u svemu mora biti drugačija od drugih, neće ga nazvati svojim imenom, već mu je nadjenula naziv Lola Vie. Parfem kreće u prodaju krajem travnja

lola vie, jennifer anistonPrvi parfem Jennifer Aniston nosit će naziv Lola Vie, što je kratica za engleski izraz u kombinaciji s francuskim, koji u prijevodu znači „smijati se životu" (laughing out loud à la vie). Aniston je svoj parfem osmislila uz pomoć kompanije koja stoji i iza prvog mirisa Eve Longorije „Eva by Eva Longoria".

„Radila sam na parfemu više od godinu dana. Kada su mi se obratili za suradnju, sigurno nisu očekivali da ću biti tako izbirljiva. No željela sam da miriše savršeno. Željela sam biti uključena u svaki dio procesa, od inicijalne ideje pa sve do reklamne kampanje s fotografom Marijom Sorretijem", izjavila je Jennifer Aniston u intervjuu za britansko izdanje časopisa Harper's Bazaar.

Kako glumica jako voli svježe i živahne parfeme, pretpostavlja se da će takva biti i Lola Vie - dakle, za sve ljubiteljice ženstvene svježine i vrckavosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.