Pa dobro što je tim zvijezdama? Jasno nam je da moraju biti vitke i utegnute na crvenom tepihu, ali ovakve mršave krajnosti su doista već iritantne. Opsjednutost Sarah Jessice Parker teretanom ne utječe baš najbolje na njen izgled - glumica se topi „brzinom svjetlosti"

sarah jessica parkerSarah Jessica Parker uvijek je bila vitka, nikada nije imala problema s tjelesnom težinom, dapače, mnogi bi rekli da je bila na granici mršavosti. No njene posljednje fotografije prilično su šokantne. Glumica je snimljena u šetnji New Yorkom sa sinom Jamesom Wilkijem, a prizor njenih tanašnih ruku nije baš ugodan oku - žile, tetive i kosti nisu ono što želimo vidjeti na omiljenoj modnoj ikoni koja nas oduvijek oduševljava svojim osebujnim stilom odijevanja.

Sarah Jessica (45) doista vodi naporan život, uz aktivnu karijeru, promociju drugog dijela "Seksa i grada", te brigu o troje djece, Sarah sigurno gubi puno energije. No njeni bliski prijatelji ističu kako je opsjednuta teretanom i mršavljenjem, kako „luđački" trenira i ima vrlo strogi režim prehrane, jer želi biti besprijekorna za crveni tepih prilikom promoviranja drugog filmskog nastavka „Seksa i grada". Pa ako ovako nastavi, bit će sve samo ne besprijekorna - indeks tjelesne mase joj je navodno pao na 16, dok je neki minimum oko 18,5. Ne volimo louboutinke i Prada haljine na košćicama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.