Nakon što glamurozne Jennifer Lopez dugo nije bilo na velikim ekranima, a ni njena glazbena karijera baš nije išla uzlaznom putanjom, latino-diva vraća se u velikom stilu na filmska platna. Gledat ćemo je u simpatičnoj i vrckavoj ljubavnoj komediji „Plan B" koja propituje ljubav, roditeljstvo i brak - ali sasvim obrnutim redosljedom

jennifer lopez, plan bO čemu se radi u filmu „Plan B"? Nakon godina izlaženja na spojeve Zoe (Jennifer Lopez) zaključuje kako je predugo čekala savršenog muškarca. Ustrajna u namjeri da postane majka, odlučuje to učiniti sama i dogovara termin u klinici za umjetnu oplodnju. No, istoga dana upoznaje Stana (Alex O'Loughlin) - muškarca koji bi, čini se, mogao biti "onaj pravi".

Trudeći se oko veze koja je u začetku i istovremeno pokušavajući sakriti prve znakove trudnoće, Zoe čini gomilu smiješnih pogrešaka čime Stanu odašilje zbunjujuće poruke. Kada mu objasni zbog čega se tako nepredvidivo ponaša, Stan postaje svjestan nesvakidašnje budućnosti njihove veze, no ipak odlučuje ostati uz Zoe. Ovo je priča o neobičnoj ljubavi i zavođenju, priča u kojoj seks nužno uključuje troje - Stana, Zoe i trudnički jastuk ogromnih dimenzija.

Pravi test za trudnoću uslijedi kada Stan i Zoe ustanove da, osim u hormonalnom ludilu i pripremama za porođaj, zapravo ne poznaju jedno drugo! Kako prolazi devet mjeseci, počinju se plašiti što će im budućnost donijeti. Dvoje se ljudi može zaljubiti, oženiti i dobiti dijete. No kada se redoslijed tih događaja obrne, je li to znak da su doista stvoreni jedno za drugo?

Mama na platnu i u životu

U filmu, uz neprikosnovenu zvijezdu Jennifer Lopez, igra i simpatični glumac Alex O'Loughlin ("Three Rivers," „August Rush"), čija je ovo prva glavna uloga na velikom platnu. Među njima se stvara sjajna i duhovita glumačka kemija. Usprkos tome što svi ozbiljni ljubitelji filma odbacuju J.Lo. gledati kao profesionalnu glumicu, činjenica jest da ona, u romantičnim komedijama, svoj posao odrađuje savršeno. 

Osim toga, Jennifer Lopez, koja je inače majka dvoje djece, prema riječima redatelja Alana Poula, odmah se savršeno snašla u ulozi Zoe. To potvrđuje i sama J.Lo.: "Scenarij mi je bio vrlo blizak jer i sama po prvi put prolazim kroz iskustvo roditeljstva. Iskusila sam sve 'male čari' trudnoće - umor, neutaživu glad i hormonalne promjene. A o čarima majčinstva da ne govorim.", nasmijala se Jennifer. Glumica je majka blizanaca Emme i Maxa - velika latino-obitelj - J. Lo., Emma, Max i tata Marc Anthony žive u Los Angelesu. 

J.Lo. kao filmsku mamu moći ćete u hrvatskim kinima pogledati od 6. svibnja, a do tada uživajte u traileru filma:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.