Beyonce na plaži ne izgleda baš onako vitko, visoko i utegnuto kao na pomno obrađenim fotkama i „ispeglanim" video-spotovima. I dalje je to naša omiljena glazbena diva, samo malo niža, malo (dosta) šira i u loše odabranom badiću

beyonce na havajimaBeyonce se od naporne i vrlo uspješne poslovne sezone odmara na Havajima s mužem Jay-Z-jem i čitavom svojom velikom obitelji. To je svakako zlata vrijedan predah prije nego što u lipnju uđe u studio kako bi počela snimati svoj novi, četvrti po redu, studijski album. Najviše vremena na plaži Beyonce provodi s malim nećakom Danielom, sinom svoje sestre Solange, koji je ujedno i „krivac" što je Beyonce ovako prekrivena pijeskom od glave do pete. 

Glazbena diva ovako, u loše odabranom badiću, koji nikako ne uljepšava njenu pomalo zdepastu figuru, te prekrivena pijeskom, nije baš onakva na kakvu smo navikli - glamuroznu i utegnutu. Naravno, žena se odmara pa se može malo i opustiti, ne mora uvijek biti besprijekorna. No ono što ipak uvijek iznova začuđuje jest razlika između ovakvih „svakodnevnih" fotki i pomno obrađenih video-materijala i fotografija na kojima je Beyonce doslovno za polovinu uža. Opće je poznato da Beyonce osobno mora odobriti svaki video i službenu fotku i da obrada mora biti besprijekorna. Na taj način često se jako udalji od stvarnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.