Senzacionalni editorijal koji je Madonna snimila za Interview Magazine naprosto oduzima dah. Nema tu čak niti previše Photoshopa, tek dosta jakih kontrasta kako se bore ne bi vidjele. Sve u svemu Madonna je još jednom pokazala da je neprikosnovena kraljica

madonna, interview magazine 2010

Ovo je Madonna u svoj svojoj raskoši i u svom elementu - mrežaste čarape, crna koža, dekolte, križevi i opaki pogledi... Editorijal je fantastičan, pravi praznik za oči, a kada se još uzme u obzir da je pred kamerom žena od 51 godinu, stvar je još intrigantnija.

Impresivne fotke snimili su Mert Alas i Marcus Piggot, a intervju s kraljicom popa napravio je kultni redatelj Gus Van Sant. Madonna otkriva kako više nema previše volje i inspiracije za pjevanjem i kako svu svoju energiju želi usmjeriti na glumu i filmsku karijeru. Madonna već dvije godine intenzivno radi na filmu „W.E." koji tematizira britansku kraljevsku obitelj.

madonna, interview magazine 2010

Madonnin film fokusira se na ljubavnu priču između kralja Edvarda VIII koji je abdicirao kako bi mogao oženiti Amerikanku Willis Simpson. „Potpuno sam opčinjena tom pričom i pisanjem scenarija. Trenutno me uopće ne zanima glazba i nemam nikakvog novom materijala niti planiram snimiti neki novi album." Podsjetimo, posljednji Madonnin studijski album „Hard Candy" izašao je u travnju 2008., a album „Celebration", best of koji slavi 25 godina njenog rada, izašao je u rujnu 2009.

madonna, interview magazine 2010

Madonna je Gusu Van Sanatu također priznala i da je velika ljubiteljica njegovih filmova te da je neutješno plakala gledajući svoga bivšeg muža Seana Penna u glavnoj ulozi Gusova filma „Milk" o političaru Harveyju Milku.

madonna, interview magazine 2010

Madonna nosi odjeću s potpisom Versace, Givenchy i L'Wren Scott.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.