Potreseni smo viješću da je u 25-oj godini, noćas preminula prekrasna mlada hrvatska voditeljica Iva Bagić. Iva je, nakon duge borbe, nažalost izgubila bitku s tumorom na mozgu

preminula iva bagicLijepa televizijska voditeljica Iva Bagić i jedno od zaštitnih lica RTL televizije, preminula je noćas u 25. godini od posljedica tumora na mozgu s kojim se godinama borila, prenosi portal Nacional.

Uvijek vedra, vesela i puna života, Iva se dugo i hrabro borila s bolešću i u nekoliko navrata činilo se kako se tumor povlači, a Iva ponovno počinje sasvim normalno funkcionirati. No, nažalost, kako kod ove zloćudne bolesti često biva, ona se podmuklo vraća i odnosi život u trenucima kada se čini da se zdravlje poboljšava. 

Bili smo dirnuti jednim od posljednjih Ivinih intervjua koji je dala Nini Badrić za magazin Extra, a u kojem je odisala nevjerojatnim optimizmom i veseljem. Često puta su ju prijatelji i suradnici opisivali kao osobu koja sa sobom donosi sunce i osmijeh, ali i kao osobu koja zna cijeniti svaki trenutak i raduje se životu. 

"Ja sam ipak mišljenja da, ako nas ne krasi unutarnja ljepota, malo toga znači ono vanjsko, ono što ljudi na prvu vide. Mislim da, ako nam je srce lijepo, tada iz njega izlaze neke blage i dobre riječi i to se zrcali u našim očima. To je ono čime zračimo. Za mene je kruna ljepote ako se spoji ono vanjsko i ono unutrašnje. Ljepota dolazi iznutra. Jedino nas to može osvojiti zauvijek. Kada spoznamo u nekome onu pravu nutarnju ljepotu koja u nama može pobuditi želju da sa takvom osobom ostanemo", rekla je za Extru Iva Bagić.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.