Australska zvijezda Kylie Minogue za novi je spot „All The Lovers" ponovno odlučila pokazati svoju famoznu guzu u vrućim hlačicama. Mnogi su jedva dočekali još jedan pogled na najslavniju stražnjicu na svijetu, koja još uvijek izgleda sjajno

kylie minogue, all the loversIako ima 42 godine na leđima, slavna australska džepna Venera izgleda fantastično, a njena guza ne čini se ništa lošijom nego prije 10 godina kada je paradirala u famoznim zlatnim vrućim hlačicama u spotu „Spinning Around".

Najnoviji kadrovi Kylienog spota „All The Lovers" pokazuju da se situacija niti nakon 10 godina nije promijenila. Okružena zgodnim mladim plesačima, Kylie u kratkim hlačicama zavodi i pleše, a glavna je zvijezda njenog videa ponovno - guza.

Prije 5 godina Kylie je u nekoliko intervjua odlučno izjavila kako se više nikada ne bi fotografirala ili snimala s tako malo odjeće na sebi, jer smatra kako je prestara i kako to više nije u skladu s njenim godinama. Ne znamo točno što ju je ponukalo da promijeni mišljenje, ali znamo da nam se sviđa. : )

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.