Potpuno pogrešno i prejako našminkana, s ogromnim porama, nabuhlim kapcima, prištićima... Catherine Zeta Jones nas je totalno šokirala na fotografiji snimljenoj u New Yorku prije svečanosti Film Society's Chaplin Award

catherine zeta jonesCatherine Zetu Jones navikli smo gledati u glamuroznim izdanjima. Čak i bez pomoći Photoshopa, kada je fotografi uhvate pod jakim svjetlima crvenog tepiha ili paparazzi nasred ulice, Catherine je uvijek nekako „zvjezdana". Istina, u posljednje je vrijeme zbog napornih proba i predstava na Broadwayu dosta smršavila, ali nismo mislili da će iscrpljenost utjecati i na njeno lice.

Vidljivo proširene pore, čak i ispod jakog nanosa pudera, nabuhli i spušteni kapci (potencirani groznim crvenim sjenilom), umorna i siva koža, prištići - sve to nije ona zamamna diva koju znamo. Kao kontrast svemu, stoji potpuno glatko čelo, bez ijedne jedine borice ili porice, zategnuto kao u 16-godišnjakinje... Nadamo se da će Catherine malo usporiti ritam, jer čini se da joj ovaj njujorški kazališni život nikako ne odgovara i da iscrpljenost previše ostavlja traga na fizičkom izgledu.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.