Ne zato jer voli slatkiše, već zato jer je sve mršavija i sitnija, a glava joj vizualno dominira nad tijelom posebno zbog voluminoznih frizura koje obožava nositi pa vizualno podsjeća na lizalicu. Bilo bi super da inače prelijepa Cheryl nabaci koju kilicu i malo zaliže kosu

cheryl cole, glamour partyKada se 26-godišnja pjevačica pojavila na svečanosti magazina Glamour povodom dodjele britanske nagrade Žena godine (doista ne znamo zbog kojih ju je postignuća Cheryl Cole zaslužila), prisutni su bili zgranuti njenom mršavošću. Čitav vizualni dojam bio je dodatno „pojačan" voluminoznom, natapiranom frizurom, kakve Cheryl inače obožava nositi, pa su joj britanski mediji, drski kakvi jesu, odmah nadijenuli nadimak „lizalica" - zbog malog tijela nalik štapiću u velike glave.

Osim toga, haljina lelujava poput kakve spavaćice ili kombinea nije se pokazala kao najsretnije rješenje - samo je istaknula Cherylina rebra i košćice, viseći s nje kao s vješalice. Pjevačici bliski prijatelji zabrinuti su za njeno zdravlje, jer smatraju kako je pretjerana mršavost rezultat stresa zbog razvoda od Ashleyja Colea, ali i intenzivnih turneja po cijelom svijetu. Cheryl, pak, neprestano izjavljuje kako se osjeća odlično i kako se drži svoga omiljenoga režima prehrane - dijete prema krvnim grupama. Apsolutno navijamo za zdravlje i dobru formu, ali ne i za opsesivno mršavljenje koje dovodi do ovakvih rezultata.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.