Prilično neočekivana vijest stigla je ravno s Ronaldovih službenih Facebook i Twitter profila - megapopularni nogometaš dobio je sina kojeg će navodno sam odgajati. U cijeloj priči majčin identitet ostaje nepoznanica

cristiano ronaldoCristiano Ronaldo, jedan od najslavnijih (a i najzgodnijih) nogometaša današnjice, iznenadio je javnost svojim novim Facebook i Twitter statusima koje je napisao ovoga vikenda: „Vrlo sam sretan i uzbuđen što vas mogu obavijestiti da sam postao otac dječaka. Majčin identitet, u dogovoru s njom, ostat će anoniman, a dječak će biti pod mojom skrbi. To je za sada sve što ću reći pa vas molim da poštujete moju odluku o neiznošenju daljnjih detalja u javnost.", napisao je Ronaldo na Facebooku.

Ronaldo je trenutno u vezi s ruskom manekenkom Irinom Shayk, ali dijete je navodno dobio s nekom od Amerikanki s kojima se provodio kada je prošlo ljeto praznike proveo u Los Angelesu i Miamiju, prije nego što je prešao u Real Madrid iz Manchester Uniteda.

Slavnom nogometašu na Facebook profilu stiglo je preko 50 000 čestitki njegovih obožavatelja, ali ipak postoje i oni koji se pitaju nije li možda riječ o „Ricky Martin slučaju". Podsjetimo, Martin koji je homoseksualac, biološki je otac dvaju dječaka koje je za njega, umjetnom oplodnjom, rodila neimenovana žena.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.