Robbie Williams obilježit će 20 godina glazbene karijere sveobuhvatnom kolekcijom najvećih hitova "In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010", na kojoj će se naći čak 39 pjesama te dugoočekivani novi single "Shame"

robbie williamsMeđu 39 dobro poznatih Robbijevih starih hitova, naći će se i najatraktivniji - novi singl "Shame" koji je Robbie potpisao i snimio zajedno s bivšim kolegom iz grupe Take That, Garyjem Barlowom, s kojim je godinama bio u jako lošim odnosima. Ovo je prvi puta da su njih dvojica snimila i izvela duet, kao i prvi puta da su zajedno napisali pjesmu, od Robbijeva odlaska iz Take Thata 1995. godine.

Kolekcija najvećih hitova "In And Out Of Consciousness - The Greatest Hits 1990 - 2010", u Hrvatskoj će se u prodaji naći 11. listopada na CD-u i DVD-u, te donosi definitvni pregled svih uspjeha karijere jedne od najvećih superzvijezda koje su se pojavile u posljednjih 20 godina.

Robbie je do sada prodao preko 57 milijuna albuma i 11 millijuna singlova, rušeći iz izdanja u izdanje rekorde prodaje. Iza njega je čak 7 No 1 UK albuma, što prevedeno znači da je najprodavaniji solo izvođač u povijesti britanske glazbene scene, za što je i dobio priznanje na ovogodišnjem Brit Awardsu. Robbie je osvojio čak 16 Britsa, više nego bilo koji izvođač od kada se nagrada dodjeljuje, uključujući posebnu nagradu za pjesmu "Angels" koja je proglašena najboljim singlom u zadnjih 25 godina.

Popis raznih drugih nagrada uključuje Guinnessov rekord za najbrže prodavane karte za koncert, kao i rekord za najveći open-air koncert u Velikoj Britaniji u povijesti, i to u Knebworthu 2003. godine.

Robbiejev aktualni album "Reality Killed The Video Star" objavljen je krajem prošle godine i do danas se prodao u nakladi većoj od milijun primjeraka, samo u Velikoj Britaniji.

robbie williams

O svom novom izdanju Robbie Williams kaže: "Nevjerojatan je osjećaj slušati ovaj album i shvatiti da je iza mene već 20 godina snimanja glazbe i sviranja koncerata. Ono što je super s ovim albumom je ne samo to što je on proslava moje dosadašnje karijere, već je on most u njezinu budućnost. Činjenica da dio budućnosti, uključuje i jedno ime iz moje prošlosti, još više me veseli.", zaključuje Robbie, referirajući se na starog kolegu iz Take Thata s kojim je napokon zakopao ratnu sjekiru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.