Bio je okorjeli ženskar, a droga i alkohol zamalo su ga stajali karijere. No Robbija je, bar se tako čini, dovela u red američka glumica Ayda Filed za koju se oženio na ležernoj svečanosti u Kaliforniji

robbie williams i ayda field, vjenčanjeNakon tri godine veze Robbie Williams oženio je svoju djevojku Aydu Filed na svečanosti organiziranoj u njihovoj 12 milijuna dolara vrijednoj vili na Beverly Hillsu. Bio je to zapravo ležeran party za svega 60-ak gostiju, najbližih prijatelja i obitelji, bez neke velike pompe.

Robbie je za medije izjavio kako se osjeća kao najsretniji čovjek na svijetu jer obožava Aydu i zahvalan joj je što ga je učinila boljim čovjekom i pomogla mu da uspješno dobije bitku protiv demona iz prošlosti (droga, alkohol, tablete, promiskuitet...).

Na fotografijama sa svadbe, i Robbie i Ayda, izgledaju doista sretno i oduševljeno pa se nadamo da to neće biti još jedan od onih celebrity-brakova koji počinju kao bajka, a završavaju kao horor film. O djeci se još ne govori, ali vjerujemo da će Robbie uskoro i na tome poraditi : ).

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.