Oni su zgodni, oni su slavni, oni su ambasadori najvećih kozmetičkih giganata... Tko vam se najviše sviđa? Šarmantni Chris North za Biotherm? Ikona stila Justin Timberlake za Givenchy? Matthew McConaughey za D&G? Mmm, i mi bismo tako njegovane i mirišljave dečke...

Stalno gledamo slavne ljepotice kao ambasadorice velikih kozmetičkih tvrtki. Vijest o tome da je neka od njih postala zaštitno lice za slavnu kozmetičku kuću, objavljuje se bombastično poput političkih smjena na vrhu. Madonna za D&G! Julia Roberts za Lancôme! Oh My God! Dečki, iako jednako slavni i zgodni, uvijek su (nepravedno) u sjeni... Da vidimo kakva lica vole veliki beauty brandovi...

Mladi fashionisti

james franco, jude law, justin timberlake

Gucci, Dior i Givenchy odabrali su za svoja zaštitna muška lica tri mlada neodoljiva momka. Mladi glumac James Franco ambasador je Gucci by Gucci muškog mirisa, neodoljivi Jude Law u sportskom izdanju, pak, lice je Dior Sport mirisa, a Justin Timberlake Givenchyjevog mirisa Play.

Tajanstveni zavodnici

vincent cassel, clive owen

Yves Saint Laurent odabrao je dijaboličnog francuskog glumca Vincenta Cassela kao lice mirisa La Nuit (Noć - to mu tako dobro stoji), a Clive Owen godinama je ambasador kuće Lancôme, još od lansiranja muške verzije mirisa Hypnôse, 2007.

All American Boys

matthew mcconaughey, ryan reynolds

Mišićavi, preplanuli i zalizani, slavni glumci Matthew McConaughey i Ryan Reynolds odabir su kuća D&G i Boss.

Šarmeri s prvim sjedinama

chris north, patrick dempsey

Jedini i neponovljivi Faca iz Seksa i grada, Chris North, zaštitno je lice Biothermove linije za mušku njegu, a Patrick Dempsey potpisuje nekoliko mirisa za Avon.

Kako vam se čine ovi ljepotani?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.