Preplanula i vidno dobro odmorena nakon boravka u Palma de Mallorci, Nikolina Pišek nam je ovog vikenda na Zrću pokazala svoje najseksi izdanje - najkraću suknjicu i jako duboki dekolte. Iako je prekinula s Kristijanom Curavićem, dobro se drži, dobro izgleda i inspirira nas svojom rasplesanošću

nikolina pišek, zrće, papaya

MTV Godskitchen Festival ovog je vikenda u novaljskoj Papayi okupio više od petnaest tisuća rasplesanih gostiju koji su kroz tri festivalska dana okupirali plažu Zrće. U hitovima najtraženije svjetske dance atrakcije SWEDISH HOUSE MAFIE i drugih svjetskih DJ-a, poput Arna Costa, uživali su i Nina Morić, Nikolina Pišek, Snježana Mehun, Ivona Brnelić, Rene Bitorajac i drugi.

nikolina pišek, snježana mehun i prijateljice

Nikolina Pišek,  dobro odmorena nakon boravka u Palma de Mallorci, na Zrću nam je pokazala svoje najseksi izdanje - najkraću suknjicu i jako duboki dekolte. Iako je prekinula s Kristijanom Curavićem, dobro se drži, dobro izgleda i inspirira nas svojom rasplesanošću. Niki na Zrće, to već vrapci znaju, navrati svake godine jer voli dobru zabavu i dobru glazbu. Nama je skroz simpatična u ovom svom veselom izdanju, iako je to vjerojatno samo dobra maska nakon ljubavnog kraha koji se dogodio. Hrabra žena!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.