Glasnogovornica Kazališta Ulysses, Marina Vujčić, potvrdila je kako Angelina Jolie u petak, 20. kolovoza, dolazi na Brijune pogledati kultnu predstavu „Kralj Lear" s Radom Šerbedžijom u glavnoj ulozi

angelina jolieAngelina Jolie će u Hrvatsku, u pulsku Zračnu luku, sletjeti u petak privatnim zrakoplovom, nakon čega će se uputiti na Brijune kako bi pogledala „Kralja Leara", jednu od najgledanijih predstava Kazališta Ulysses, u režiji Lenke Udovički i s Radom Šerbedžijom u glavnoj ulozi.

Marina Vujčić, glasnogovornica Ulyssesa, istaknula je kako je slavna glumica zatražila da joj se osigura mir i zaštita od novinara pa se novinari i fotoreporteri neće moći akreditirati za kazališnu predstavu.

"Angelina Jolie navečer će pogledati predstavu 'Kralj Lear' koju na Malom Brijunu uspješno igramo već desetu godinu", istaknula je Vujčić.

Nagađa se kako Angelina Jolie u posjet Kazalištu Ulysses (koji je ove godine obilježio desetu godišnjicu uspješnog rada), dolazi i kako bi s Radom Šerbedžijom porazgovarala o njegovoj ulozi u vlastitom redateljskom prvijencu koji će se navodno uskoro početi snimati, a čija će radnja biti smještena na prostorima bivše Jugoslavije.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.