I to oni make-overi, bez noža i skalpela, koji pokazuju koliko kosa, njena boja i frizura, mogu promijeniti kompletan izgled i imidž. Neke od najslavnijih žena na svijetu s promjenom frizure i boje kose postale su druge osobe - neke su se na taj način proljepšale, a neke, pak, poružnile. Prosudite sami

katy perry

Jedna od najvećih pop-zvijezda današnjice svoju vrtoglavu slavu djelomice može zahvaliti promjeni samo jednog malog, ali važnog detalja u svome izgledu - boji kose i frizuri. Katy Perry bila je plavokosa tinejdžerka koju nitko baš nije previše uzimao ozbiljno, usprkos odličnom vokalu. Tek s promjenom imidža - prije svega crna boja kose i pin-up frizura - Katy je postala ovo što je danas - neprikosnovena kraljica šarenog, stripovskog lollipop stila.

katie holmes

Katie Holmes je uvijek imala imidž slatke, baby-face brinete, ali moderna kratka frizura još je više naglasila njene pravilne crte lica. Također, Katy je promijenila nijansu smeđe pa umjesto zagasite tamne kose, nosi nešto svjetliju, toplu boju čokolade koja ističe njene zelene oči. Moderno ošišana, na mekani bob, Katy izgleda daleko više cool.

julia roberts

Julia Roberts imala je jednu od najpoznatijih kovrčavih „griva" u Hollywoodu, koja je, uz široki, neponovljivi osmjeh, bila njen zaštitni znak, a njene crvenkaste nijanse dodatnu dozu lepršavosti i neobuzdanosti. S godinama, Julia je posvijetlila kosu, otišla na zlatne nijanse i ukrotila lokne u nježne valove. I dalje izgleda kao prava diva, samo ne tako „divlje" i sasvim primjereno godinama.

nicole kidman

Za njenom kosom još dan-danas plačemo - jedna od najljepših, najbujnijih i najposebnijih riđih kosa u povijesti filma, ona Nicole Kidman, sasvim je uništena. Prečesto blajhanje, ravnanje, peglanje i istanjivanje dovelo je do toga da je od nekoć bujne i raskošne kose ostalo „tri dlake na glavi".

beyonce

Beyonce nam je uvijek zgodna i seksi, njene kovrče su prekrasne, a svoju bujnu kosu nosi kao prava diva. Ipak, dobro da je maknula te sasvim suvišne šiške koje ničemu nisu služile, osim što su je postarale i zatvorile joj lice.

jennifer aniston

Jedan od najfascinantnijih make-overa što se tiče kose, svakako je onaj Jennifer Aniston - nekoć dosadna, mat, duga smeđa kosa, pretvorila se u najkopiraniju i najželjeniju frizuru i boju današnjice. Pitanje ostaje - kako dobiti nijansu Jennifer Aniston i kako se isfrizirati da to stoji upravo ovako?!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.