Dok većina zvijezda muku muči sa skidanjem kilograma, Kelly Osbourne, koja je godinama bila najbucmastija od svih, topi se na očigled, a nitko ne zna kako. Ona se samo zagonetno smješka

kelly osobourne sve mršavija
Kelly u uskoj cvjetnoj haljinici fotografirana prije nekoliko dana te na predstavljanju Grazia magazina prije nekoliko godina. Razlika je očita!

Kelly Osbourne bila je jedna od najbucmastijih tinejdžerica u svijetu showbiza, a onda je nakon sudjelovanja u showu „Ples sa zvijezdama" prošle godine, izgubila više od 40 kilograma. Izjavila je kako nije držala nikakvu dijetu i kako je kilograme izgubila isključivo zahvaljujući napornim treninzima za nastupe. Dodala je, također, kako joj nikada niti jedna dijeta nije pomogla i kako se za nju jedino fizička aktivnost pokazala učinkovitom.

No Kelly ne prestaje gubiti kile - nakon prekida s dečkom Lukeom ovog srpnja, izgubila je dodatnih 5 kilograma, a njena se mama Sharon već počela brinuti da nije riječ o nekom poremećaju. Nama se ne čini da Kelly ima bilo kakav poremećaj - izgleda prekrasno i govori kako se neizmjerno dobro osjeća u svom tijelu. Zar to nije najvažnije?!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.