Nakon što se raspala grupa Spice Girls u kojoj je, barem naoko, vodila glavnu riječ, Geri Halliwell medije je više zanimala kao fanatična pobornica dijeta i vježbanja, nego kao pjevačica. Godinama je bila na rubu anoreksije, a sada je ponovno propupala i pretvorila se u pravu seks-bombu. Podsjeća na Pamelu Anderson u najboljim danima!

geri halliwell
Geri snimljena prije nekoliko dana na Floridi te 2001. na ljetovanju u Omanu. Puno više lajkamo novu sliku i nove obline

Već pomalo zaboravljena Geri Halliwell, nekada najeksponiranija članica grupe Spice Girls, nakon instant slave koju je doživjela s tim megapopulrnim ženskim bendom iz 90-ih, pokušala se probiti u solo-vodama. To joj baš i nije uspjelo pa je novinske stupce više punila svojim gubljenjem kilograma, opsjednutošću dijetama, veganstvom i fanatičnim vježbanjem.

U jednom je trenutku, početkom 2000-ih, Geri bila doista kost i koža pa su njene fotografije u badiću bile pomalo zastrašujuće. Geri se, Bogu hvala, opametila pa njene najnovije fotke pršte od seksipila - utegnuta, ali bujna - Geri je opet onaj stari „komad žene" koji nam je tako palio maštu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.