Je, nije, je, nije... I tako se već neko vrijeme javnost i mediji pitaju je li istina da Penelope Cruz i Javier Bardem čekaju bebu. Dakle, potvrđeno je - beba stiže za 5 mjeseci

penelope cruz i javier bardem čekaju bebuNakon višemjesečnih nagađanja, glasnogovornik španjolskog para Cruz-Bardem, potvrdio je kako je lijepa Penelope doista u drugom stanju i čeka svoje prvo dijete. Penelope Cruz (36) i Javier Bardem (41) svoju su trogodišnju vezu okrunili brakom početkom srpnja, kada su se vjenčali na tajnoj ceremoniji na Bahamima, a gosti su im bili samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Tijekom nekoliko proteklih tjedana Penelope je na fotografijama bila snimljena sa zaobljenim trbuščićem pa je doista već bilo „prozirno" skrivati trudnoću od javnosti. Fotografije su uhvaćene na nekoliko društvenih događanja i na setu „Pirata s Kariba" u Portoriku gdje glumica snima četvrti nastavak popularne gusarske sage, uz Johnnyja Deppa. Njena je trudnoća malo unijela paniku u cijelu priču, jer iako je film pri kraju, računa se kako će Penelope biti zaokupljena bebom upravo kada kreće promocija filma i turneje glumačke ekipe po svjetskim premijerama - izlazak filma najavljen je, naime, za svibanj 2011.

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.