Nije ništa novo da je Cher velika ljubiteljica estetske kirurgije, ali posljednja intervencija na usnama totalno ih je izobličila. Nismo zapravo sigurni gdje joj donja usna počinje, a gdje završava, a čak smo pomislili i da zapravo plazi jezik

cher, napumpane usneCher je, svima je to dobro poznato, svoje lice kod plastičnog kirurga temeljito uredila. Možda nije pretjerala kao pokojni Michael Jackson, ali je svakako obilno koristila usluge estetske kirurgije. Nema toga što se na njenom licu i tijelu nije našlo pod skalpelom - od nosa, jabučica, brade, usana, preko grudiju, bedara, natkoljenica do rebara (navodno je na svakoj strani po jedno izvadila kako bi joj struk bio uži).

Mislili smo da će s godinama Cher odustati od estetskih zahvata, ali kada se netko na to „navuče", očigledno nije lako prestati jer uvijek postoji nešto što treba još malo „popraviti". Donja usna legendarne pjevačice nikako nam nije jasna. Možda vama bude jasno što se tu zbilo - gdje usna počinje, gdje završava... Ili nam Cher to plazi jezik? U svakom slučaju, ispala je prilično zbrčkano.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.