Sve mršavija, iscrpljenija i bljeđa, Victoria nas je doista prestrašila na posljednjim fotografijama snimljenima ovog vikenda u Londonu. Savršeno sređena - da, ali i dalje bez osmijeha

victoria beckham mršava i iscrpljena

Kada je riječ o Victoriji Beckham, uvijek mislimo da - gore ne može. Na svakoj nam se fotografiji čini - ok, to je to, ne može biti mršavija i iscrpljenija nego što jest... I onda se ponovno neugodno iznenadimo kada osvanu njene nove slike. Snimljena ovog vikenda u Londonu, na izlazu iz hotela, Victoria odiše umorom, iscrpljenošću i nezadovoljstvom. Znamo da se i inače rijetko smije, ali sada već doista izgleda kao da joj je hitno potrebna liječnička pomoć.

Znamo da je Vicky ambiciozna žena kojoj je trenutno prioritet popeti se što više u svijetu modnog dizajna. Svojom je posljednjom kolekcijom na Tjednu mode u New Yorku doista i pokazala da može parirati i etabliranim modnim imenima, ali gdje je granica koju njeno tijelo može podnijeti? Majka troje djece, ambiciozna biznismenka, strastvena dizajnerica i žena koja dnevno promijeni i po nekoliko vremenskih zona te kojoj su zračne luke i hoteli postali dom, više nije ni tako mlada. Bilo bi dobro da počne misliti na svoje zdravlje.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.