Slavna britanska pjevačica Lily Allen po drugi puta se suočava s velikom boli i gubitkom. Nakon 6 mjeseci zdrave trudnoće, Lily je, poslije virusne infekcije koju je preboljela prije nekoliko dana, imala spontani pobačaj

lily allen, spontani pobačaj Britanska kantautorska zvijezda Lily Allen imala je ovog vikend spontani pobačaj, izgubivši, nakon 6 mjeseci trudnoće, sina kojeg je čekala s velikim uzbuđenjem. Glasnogovornik Lily Allen izjavio je za medije kako su pjevačica i njen dečkom Sam Cooper potpuno shrvani tugom i kako moli javnost da poštuje privatnost para. Nažalost, ovo nije prvi spontani pobačaj u životu pjevačice. Lily je 2008. godine izgubila dijete koje je trebala dobiti sa zvijezdom Chemical Brothersa, Edom Simonsom.

Ovaj spontani pobačaj navodno se dogodio nakon viroze koju je Lily preboljela prije nekoliko dana. Tijekom vikenda, pjevačica je hitno odvezena u bolnicu zbog jakih bolova i grčeva, liječnici su se nekoliko sati borili da spase bebu, ali nažalost nisu uspjeli. Putem Twittera Lily i njenom dečku stiže na tisuće poruka potpore iz cijeloga svijeta, a mi se nadamo da će pjevačica ovu veliku tragediju uspjeti preboljeti i krenuti dalje.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.