Prozirni top od crnog tila i prelijepa suknja boje pudera s volanima - oduševili su nas. Reese Witherspoon još je jednom pokazala kako je manje ponekad doista više i kako je moć jednostavnog i elegantnog odijevanja puno veća od bilo kakvih ekscentričnosti

reese witherspoon

Gala večer Avonovog Fonda za žene, s ciljem isticanja žena i muškaraca predanih borbi protiv raka dojke i nasilja u obitelji, održana je u New Yorku. Voditeljice večeri bile su Reese Witherspoon, nagrađivana glumica i počasna predsjednica Avona te Andrea Jung, predsjednica Uprave Avon Product, Inc., dok su među prezenterima bili i Jillian i Patrick Dempsey te Christy Turlington Burns.

Za oko nam je posebno zapela Reese koja je te večeri bila besprijekorno odjevena, a osim toga, spojila je dva najveća ovogodišnja trenda - boju pudera i crni til. Top od crnog tila, suknja boje pudera s volanima, tanak, skoro neprimjetan, crni remenčić i nenametljive, ali vrlo efektne, prozirne crne štikle - sve nas je oduševilo. Reese je još je jednom pokazala kako je manje ponekad doista više i kako je moć jednostavnog i elegantnog odijevanja puno veća od bilo kakvih ekscentričnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.