Na službenoj stranici Michaela Jacksona objavljen je novi single "Breaking News" koji najavljuje novi album neprežaljenog Kralja popa, jednostavno nazvan "Michael". Single će biti moguće poslušati samo tijekom ovog tjedna, a album na tržište izlazi 14. prosinca

michael jackson, album michael"Michael" je naziv novog albuma s još neobjavljenim pjesmama prerano preminulog Kralja popa, koji na tržište stiže 14. prosinca ove godine.

Na Michaelovoj službenoj stranici objavljena je pjesma „Breaking News" s dugoočekivanog albuma koji izdaje Epic Records/Menart. Pjesma će biti dostupna za streaming samo tjedan dana i možete je poslušati na: www.michaeljackson.com.

Nova pjesma "Breaking News" snimljena je u New Jerseyu 2007. godine, a budući da Michael Jackson nikada nije prestao raditi na sljedećem albumu, ovo je izdanje bilo neizbježno. Jackson je unatoč svemu, s pomno odabranim suradnicima pisao i snimao svugdje - kod prijatelja u New Jerseyu, studijima u Las Vegasu i Los Angelesu.  Album će otkriti pjesme na kojima je glazbenik radio i koje je želio objaviti, ali ga je u tome nažalost prekinula smrt. Za naslovnicu je zaslužan slikar Kadir Nelson, a nastala je 2009. godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.