Ok, možda Naomi doista boluje od reumatoidnog artritisa, kako navode mediji, možda joj doista otpada kosa od silnih godina nošenja umetaka, možda su droga, alkohol i partijanje doista ostavili traga na njenoj ljepoti, ali... to sigurno nećete vidjeti na fenomenalnoj novoj kampanji za Dolce&Gabbana kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2011. Naomi izgleda neodoljivo kao uvijek

naomi campbell za dolce and gabbana, kolekcija naočala animalier

Kada prođe kroz ruke cijele horde izvanrednih stilista, vizažista, frizera, fotografa... i, naravno, obilne intervencije u Photoshopu, Naomi Campbell je i dalje - Naomi Campbell - fatalna Crna pantera koja je godinama oduševljavala modni svijet svojom egzotičnom ljepotom. U svakom slučaju sasvim različita od Naomi u pravom životu. Slavni supermodel nastavlja svoju suradnju s dvojcem Dolce&Gabbana i u njihovoj kampanji za kolekciju naočala za proljeće/ljeto 2011. nosi dva modela iz kolekcije, koja je nazvana, baš nekako u skladu s Naominom karmom - Animalier.

Kreativnost, glamur i senzualnost, ključne su točke nove ekskluzivne Dolce&Gabbana kolekcije naočala. Uz neodoljive vibrantne boje kao što su crvena, nebeskoplava, ljubičasta, zelena i žuta, ovom klasičnom printu napravljen je zabavni makeover, spreman da zavede sve one žene koje žele pokazati svoj vlastiti stil na jedinstveni način. Jedva čekamo proljeće!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.